maanantai 17. lokakuuta 2016

Pälkäne 24.9. ja Salon SM-kisat

 Postauksen kaikki hyppykuvat ©Karkki!
Kerron nyt samassa postauksesta molemmista kisoista, joissa ollaan oltu lähiaikoina. Ei olla päästy nyt hirveästi kisailemaan, enkä usko, että tullaan enää monissa käymäänkään tämän syksyn aikana. Onneksi kuitenkin päästiin edes näihin!

Pälkäne 24.9.
Kolmisen viikkoa sitten lähdettiin pelkän Jummin kanssa melko lähellä oleviin kisoihin Pälkäneelle. Päivä oli kylmä, mutta muuten ihan kivat. Jummin olin ilmoittanut molempiin helppoihin pomppimaan. Videoita ei tällä kertaa ole, sillä mun kamera vaihteeksi sekoili, eikä suostunut ottamaan yhtäjaksoista videota. Kuvia on onneksi!

Helppo suora
Suoralla Jummi teki upeita ilmavia loikkia, mutta eteneminen oli huonoa. Jos nyt oikein muistan, molemmilta kierroksilta tuli vain yksi virhe! Ainakin toiselta, sillä klassaus saatiin. Niitä Jum nyt ei kumminkaan ainakaan vielä tarvitse.




Poinks!
Helppo mutka
Mutkaa Jummi ei ollutkaan mennyt ennen kisoissa, joten siihen ei ollut mitään odotuksia. Jum oli taas melko hidas, mutta selvisi maaliin 4 virheellä. Arvostelu muutettiin C:ksi, ja alle kolmella virheellä menijät pääsivät seuraavalle kierrokselle, joten Jummi ei juuri ja juuri päässyt. Hieno poika kuitenkin!


Tajusin päivän aikana, että Jummi on tosi kiva hypyttää, jotenkin niin hauska ja erilainen kuin Mella! Kotona ei hypitä nykyään pojan kanssa oikein kunnolla, sillä ollaan alettu harjoitella sen kanssa esteitä vähän uudella tavalla. Siitä voisin laittaa joskus myöhemmin videota, sitten kun ollaan edistytty vähän enemmän. 

SM-16 Salo 15.10.
Toissapäivänä oltiin SM-kisoissa vuorostaan pelkän Mellan kanssa. Nämäkin kisat oli ihan mukavat, eikä kylmäkään tullut, koska osasin varustautua paremmin. Mella kisasi pituudessa ja ensimmäistä kertaa SM-eliitissä.

Pupujen kokoontuminen :3


Eliitti suora
Mella oli ohutturkkisena sisäkanina koko päivän aikas jäässä, ja olisi halunnut välillä kököttää vain pienenä myttynä keskellä kisakenttää. Radoilla Mellalla ei ollut siis tarpeeksi sellaista tietynlaista tahdonvoimaa ja ponnua kuin yleensä. Molemmat kierrokset mentiin kuitenkin neljällä virheellä, mikä oli mun mielestä ihan kelposuoritus, vielä kun SM-kisoissa rata on molemmilla kierroksilla täysin erilainen. Nyt kun katsoo, jälkimmäinen kierros oli oikeastaan tosi hyvä, sillä virheet olivat melko pieniä ja tyttö hyppi nätisti. Sijoille ei päästy, mutta Mella sai lahjoituspalkintona "ihanaa voikukkaniittyheinää", sen suurempia selityksiä ei sille saatu. :'D Kyllä muuten maistuu kaneille!
Video ©Kira L.





Pituushyppy
Korkeus ja pituus ei ole oikein Mellan lajeja, joten pituuteen ei ollut taaskaan suuria odotuksia. Mella pääsi 140cm, mikä oli oikein hyvin siihen nähden, että neidillä oli tosi kylmä. Yritinkin aina hyppyjen välissä lämmittää Mellaa sylissä.


Nämä kahdet kisat ei siis mennyt mitenkään huonoiten muttei parhaitenkaan, kokonaisuudessaan ihan hyvin. Mutta eihän siellä kisoissa sijoitusten takia juosta!

Syysloma on ollut jo tähän mennessä tosi vauhdikas ja huomenna lähdetään taas reissun päälle, kolmeksi päiväksi Tallinnaan. Pupuja ei onneksi unohdeta, niille saatiin hoitaja käymään täällä joka päivä. :)

4 kommenttia:

  1. Paras tuo Peto kavereineen :D
    Jummi ja Mella menee molemmat kyllä niin nätisti, vaikka Mellaa selvästi haittasi viileä ilma SMeissä. Ei ne radat kuitenkaan huonoja olleet, hupsuja virheitä kaikki. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä kaniset♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♡♥♡♥♡♥¤♡♡♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♡♥♡♥♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♡♡♥♥♥♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    VastaaPoista