maanantai 22. helmikuuta 2016

Palojoki 21.2.

 Postauksen kuvat (c) Karkki L. ja videot Venla ja Terhi S.
 Nyt tulisi taas kisapäivitystä, mutta tämän jälkeen niistä tuleekin varmaan pikku tauko. Eilen olin siis kisailemassa Mellan ja Hessun kanssa Palojoella. Mietin vähän, menisinkö näihin kisoihin ollenkaan, kun Mellalle ei ollut luokkaa ja Hessu nyt ei ole ollut niin innokas esteilijä viime aikoina. Meidän kaupungista oli kuitenkin lähdössä muitakin, niin päätin sitten hypätä mukaan reissuun, kiitos vielä kyydistä! Näissä kisoissa oltiin siis vaan pelkän mukavan päivän toivossa eikä klassauksien tai sijoitusten.

Hessu ei ollut taaskaan ihan parhaassa vireessä niin kun ei viimeksikään, mutta nyt se ainakin yritti paremmin. Eka kierros mentiin muistaakseni viidellä virheellä. Toinen kierros meni reippaammin ja paremmin, kolmella virheellä. Kaikki virheet tuli helpoimmilta esteiltä, paitsi no pysty, joka on Hessun ikuinen vihollinen. Toisaalta ihan hyvä, että näin vuoden alussa ei klassauksia näytä satelevan, sillä ainakaan ihan vielä en poikaa vaikealle mutkalle laittaisi. Suoralta poika on klassautunut jo vaikeaan, ja sitä saatetaan käydä koittamassa huhtikuun maneesikisoissa, katsotaan nyt. 





Hessu ei tosiaan tykkää vedestä... :D

Mellan olin ilmoittanut loikkimaan ihan huvin vuoksi ulkopuoliseksi vaikeaan mutkaan. Oli kiva hypyttää neitiä taas astetta helpommalla radalla ja mennä vähän rennommin. Ekan kierroksen tulosta en muista yhtään, mutta se oli siinä 3-7 virheen välillä. Miten mä en nyt voi muistaa näitä, kisat oli kumminkin eilen! xd Toisen kierroksen Mella hyppi tosi nätisti vain yhdellä virheellä, joka tuli pystyltä. Mella eteni reippaasti ja näytti tykkäävän vähän pienemmistä esteistä, joten onnistunut reissu neidin osalta!





 Lauantaina suuntaamme taas auton kohti Helsinkiä, mutta ei suinkaan kisojen takia, vaan siitä seuraavana päivä lennähdämme Kanariansaarille lomailemaan. Odotan jo innolla hiihtolomaa ja matkaa, on tullut kyllä tarpeeseen! Mellallekin löytyi lopulta hyvä hoitopaikka. Matkalta saatan tehdä jotain pientä postausta. Se on oikeastaan tullut jo tavaksi, jos ollaan oltu jossain.

4 kommenttia: