torstai 2. heinäkuuta 2015

Nokia 28.6.

Sunnuntaina käytiin kisailemassa tossa aika meidän lähellä, Nokialla. Mel hyppii siellä aina jotenkin tosi hyvin. Ehkäpä lyhyt ajomatka vaikuttaa myös asiaan! Tällä kertaa edessä oli sekä Mellan että mun ekat vaikeat luokat ikinä! Ajattelin, että jos Mella saa edes jommasta kummasta luokasta klassauksen, olen tosi tyytyväinen siihen.

Ensin oli vaikea mutka. Mella hyppi verkassa toiseen suuntaan tahmeasti, mutta toiseen upeasti ja kovaa. Radan ensimmäinen kierros meni jo tosi kivasti, kahdella virheellä. Vesiestettä tyttö ei tajunnut kotona harjottelusta huolimatta ja tuplakryssä rymähti alas.
Toisella kierroksella pysäytin Mellan veden eteen, ja se hyppäsi sen ihan hirveällä loikalla! Tuplakryssästäkin tippui enää yksi takapuomi, joka jäikin radan ainoaksi. Yksi virhe siis, klassaus ja luokan voitto jo ekasta vaikeasta! ♥


Kuvat ©Vera L. ja Iida A.


Lähtökäskyä odottelemassa
 Suora oli sitten päivän lopuksi. Rata oli onneksi siihen suuntaan, johon Mella hyppi verkassa paljon paremmin. Mel toisti Palojoen kv suoransa tyylin eli juoksi radan täysillä päästä päähän jo ekalla kierroksella tiputtaen vain Femmanin takapuomin. Toinen kierros mentiin samallalailla, mutta puhtaasti! Voitto sitten tuli tästäkin luokasta. Upea jänö jälleen♥ Tästä radasta ei ole videota, koska äidillä oli jotain ongelmia kameran kanssa. Vähän jäi harmittamaan, mutta ei voi mitään enää. :( Tässä kuitenkin kuvia.




 

Nyt olen siis Ruotsissa ja tämä postaus oli ajastettu tälle päivälle. Reissun takia en pääse muutamiin kisoihin, joten seuraavat kisat ovat ehkäpä vasta Puotinharjussa 11.-12.7. No, ainakin SM- kisoihin aijon tulla!

4 kommenttia: