maanantai 18. toukokuuta 2015

Turku 16.5.

Kiitos paljon postauksen kuvista! ©Juulia W, Karkki, MaiSu, Henna V, Emma T, Minna M, Anniina L ja Carolina S ja Elsa
Pahoittelen, että taas tulee kisapostausta! Tämän jälkeen ei tule vähään aikaan, sillä en luultavasti pääse kyytien puutteen takia kuukauteen kisoihin :/ (Eikä niitä taidakkaan nyt olla pariin viikkoon?) Ellen sitten saa jostain Ypäjälle kyytiä. Mutta joka tapauksessa nyt kerron lauantaisista Turun kisoista.

Matkattiin Turkuun pupukolmikon kera. Kisat olivat Kupittaanpuistossa, missä kaikki meidän puput olivat ainakin vähän ihmeissään aluksi. Ohikulkijoita, autoja ja lintuja oli paljon, mutta saivatpa ainakin kokemusta sellaisestakin ympäristöstä. Päivä oli muuten mukava ja aurinkoinen.

Minni
Minni oli joukkomme pahin stressaaja. Sen mielestä helppo suora oli rakennettu ihan väärään suuntaan, joten meno ei ollut päätähuimaavaa. Elsa hypytti taas Minnin ja ekalla kierroksella keskeytti radan, koska Minni ei suostunut hyppimään kunnolla. Toisella kierroksella se meni jo paremmin, mutta vieläkin oli rata sen mielestä väärin päin. 3 virhettä sieltä kertyi, mutta hienosti pääsi maaliin tällä kertaa. :)


Minnin salaisuus esteiden hyppimisessä on kiipeily ;)


Mella
Mel hyppi molemmat kv:t. Sekin hyppi lämmittelyssä paljon paremmin toiseen suuntaan kuin mihin rata meni. Ekalta kierrokselta tuli Mellan suurin virhemäärä ikinä, 4 virhettä. Toisella kierroksella se meni kuitenkin jo paljon paremmin, ja puhtaalla radallaan nappasi jälleen voiton!


Lämmittelyä


Kv mutka oli päivän viimeisenä ja Mel oli ehkä jo hiukan väsynyt. Se hyppi silti molemmat kierrokset hienosti yhdellä virheellä, joka oli molemmilla kierroksilla A-pysty -yhdistelmä. Toinen kierros oli aika reipaskin, joten tässä luokassa Mel sijoittui kolmanneksi! Nyt Mella on enää klassauksen päässä sekä vaikeasta suorasta että mutkasta. :)

Mutkasta ei ole valitettavasti videota, mutta kuvia on tässä.






Mellan palkinnot tähän mennessä on ollut aika yksipuoleisia, sillä se onnistuu lähes aina olemaan 3. tai 1. No, ei valittamista. :D
Hessu
Hessu hyppi ensimmäisen keskivaikean suoransa. Odotukset eivät olleet korkealla, sillä Hese on vähän vaihteleva pupu. Joskus se ei suostu hyppäämään kv:ta ollenkaan, ja joskus taas hyppii hienosti isompiakin esteitä.

Ekalla kierroksella virheitä kertyi jopa 6, joista yksi tuli korjauksista. Toisella kierroksella Hessu meni jo paremmin, 4 virheellä. Olen siihen todella tyytyväinen, sillä se hyppi ihan jättimäisiä loikkia paikoiltaan ja alkuradan menikin lupaavasti. Femman pudotettuaan siltä taisi mennä vähän itseluottamus, ja se tunki helpon kokoisesta pystystä läpi ja pudotti vielä seuraavan esteen... Loppurata siis meni miten meni, mutta hieno pomppupoika se kuitenkin oli! :)




Opin kisoissa, että:
1. Hessua ei saa korjata taaksepäin, se hyppää paikaltaan paljon paremmin.
2. Minni ei pidä meluisista kisapaikoista.
3. Meidän kaikki kanit pelkää enemmän tai vähemmän musta-valkoista shakkiestettä :'D

8 kommenttia:

  1. Mella on kunnon tykki, voin vähä vaihdella noita ruusukkeita niin saatte vaihtelua ;)
    Ps. Ounou mikäs siinä shakissa on :--D Se on mun lempieste, siks raahasin sen lauantaina mukaankin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiitos! :'D Se shakki on munkin mielestä yks kivoimmista, mutta varsinkin Hessun mielestä se on kamalan pelottava kapistus :D

      Poista
  2. Kivat tykit! Hessu liitää niin upeesti, samoin myös Mella! <3

    VastaaPoista
  3. Noi Hessun loikat XDD

    Kiva mä tossa Hessun ratavideossa, mitä oikeen sekoon xd

    VastaaPoista
  4. Hienosti sun puput meni! (Tai mitä ite ehtisin näkemään) c:
    Mut yllätyin kuinka pieni Mella oli, tai kun olin aina kuvitellut hänet paljon isommaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja haha, kuvissa kanit näyttää aina niin isoilta, itekin oon yllättynyt nähdessäni monet "livenä" :D

      Poista