maanantai 11. elokuuta 2014

Palojoki 10.8.

Eilen starttasi auto kello 7.45 ja suuntasimme kohti Palojoen kisoja. Kisat olivat kaksipäiväiset, mutta me päästiin vaan sunnuntaina. Mukaan lähti Mella ja Hessu hyppimään helppoa suoraa. Eilen ei mennyt ihan niin hyvin, miten olisi voinut mennä, mutta ei se mitään. Kuvia ei ole radoilta, mutta Elsa kuvas radat videolle ja otti muutamia kuvia lämpästä.

Hessu

Hessulla oli tänään taas vauhti päällä. Helpon suoran ekan kierroksen poika hyppi kolmella virheellä sähläten. Toisella kierroksella tippui kaksi estettä, Let's Jump (?)- kaksoiseste, jonka Hessu ylitti kyllä puhtaasti ekalla kierroksella ja W-este. Noh, ei se mitään. :)








Mella
Mellallakin oli tänään "vähän" ylimääräistä energiaa, varsinkin ennen ratojansa... :D
Ekan kierroksen Mella hyppi kahdella virheellä tiputtaen halv- tvåanin ja Let's jump- yhdistelmän. Toisen kierroksen alun se meni tosi hienosti ja kovaa, mutta yhtäkkiä ennen shakkia päätti koukata sivuun ja juosta vähän eteenpäin. Kun nostin Mellan ja katsoin taakseni, mietin että apua, kumman esteen se nyt ohitti noista äskeisistä, kun oli mennyt niin kovaa. Onneksi sain vastauksen, että shakilla me oltiin ja rata jatkui :D... Mella hyppi loppuradan hyvällä vauhdilla, mutta pudotti harmillisesti sen vaikeaksi osoittautuneen Let's Jumpin ja punakeltaisen kolmoisesteen. Eli kaksi virhettä siltäkin kierrokselta tuli.



Helpon jälkeen hypytin Mellan vielä radan kummastakin suunnasta ja meni sillon muistaakseni 0-1 virheellä :).
Tässä tämä Mellalle vaikeaksi osoittautunut este :D






Katselin eilen illemmalla pupuja leikkimökissä ja huomasin, että Hessu piti oikeeta etutassua välillä ilmassa... :( Ääh, toivottavasti siinä ei ole mitään. En huomannut siinä kyllä mitään eroa toiseen etutassuun verrattuna, kun tunnustelin sitä ja Hessu pomppiikin ihan normaalisti. Uskon, että se on jotenkin lievästi venähtänyt tai  jotain, mutta jos se ei nyt parane, en Hessua varmuudeksi ilmoita Nokian kisoihin 17.8., vaan Mella lähtee yksin. :(

3 kommenttia:

  1. Sun kanit meni tosi lujaa! Harmillisia tollasia vauhti virheitä! Ens kerralla paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti, vähän vaan hölmöjä virheitä :D Juu käyn kattoo :)

    VastaaPoista
  3. Niin ne on molemmat aika vauhdikkaita :D Jep, toivotaan niin :)

    VastaaPoista