maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tampereen estekisat 13.7.

Nyt on ekat kisat kanien kanssa takana ja ei kyllä jää viimeisiksi! :) Puput meni ekoiksi kisoikseen musta tosi hyvin ja sääkin oli hyvä kaneille, vaikka välillä oli aika kuuma.

Mella

Helppo suora
Mella hyppi tänään oikein hienosti. Helpon suoran eka kierros mentiin kahdella virheellä, ihan hyvällä vauhdilla. Molemmat virheet tuli pidemmiltä esteiltä. Tokan kierroksen tyttö kipitti hienosti yhdellä virheellä ja oli luokan kolmas! Hieno tyttö :)

Kaikki postauksen kuvat c. Katriona A. ja videot siskoni Elsa.




 Joo, älkää välittäkö mun siskon kuiskimisesta tuolla :D Ja videolla on siis toinen kierros



Helppo mutka

Mutkassa Mella meni yllättävän hienosti, vaikka ei tuloksia harmillisten mokien takia saatukaan! Ekalla kierroksella Mella tiputti keltaisen pituusesteen, koska meni sen liian reunasta. Mutta sitten tuli tyhmä moka, kun Mella juoksikin seuraavasti esteestä ohi, ja kun en ehtinyt reagoida tarpeeksi nopeasti, oli se jo pudottanut sen väärältä puolelta. Sen takia se hylättiin :( Tokan kierroksen tyttö meni vielä hienommin, tiputti vain yhden esteen, jonka pääsi ekalla kiekalla. Juuri kun Mella juoksi kohti maaliestettä, ja mietin, että nyt meni hienosti, Mella päättikin ohittaa maaliesteen. Ja kävi samanlainen moka, kuin ekalla kierroksella, eli Mella päätyi esteen toiselle puolelle ja tiputti sen sieltä. Voi harmi, olisi mennyt muuten niin hyvin. :( Mutta ei voi mitään, ensi kerralla sitten yritetään säästyä toillaisilta virheiltä. :) Saan silti olla tosi tyytyväinen mun pienestä estepupusta! :)



Videolla toinen kierros

Hessu

Helppo suora

Hessullakin meni tänään aika hyvin, vaikka muiden kanien hajut sai sen pään vähän pyörälle. :D
Ekan kierroksen Hessu hyppi vain yhdellä virheellä!  Mutta se sinkoili aika paljon joka suuntaan ja esteistä ohi. Olen silti tyytyväinen mun vauhtilihapullaan. :) Toisella kierroksella ei mennyt niin hyvin, sillä poika olisi ekoilla esteillä halunnut palata takaisin ja X- esteen hypättyään se kaatoikin koko X- tolpan... :D Sitten se tykitti hetken hienosti 4 estettä putkeen ja sen jälkeen taas vähän pyöri ympäriinsä. Silti tokasta kierroksesta poika selvisi vain kahdella virheellä.



Eka kierros:

4 kommenttia:

  1. Onnittelut upeista suorituksista! Hienosti ekoiksi kisoiksi, varsinkin nuorelle Mellalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) On tainnut taidot periytyä suvusta ;)

      Poista
  2. Vitsi nää meni sika hienosti ensikertalaisiks :) Toivottavasti tuutte muihinkin Pirkanmaan kisoihin vielä tulevaisuudessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joo varmasti tullaan varsinkin Pirkanmaan kisoihin! :)

      Poista